Sourcing

Miracle har gode og dokumenterede erfaringer med at anvende udviklingsressourcer fra andre lande i forbindelse med projekter.

Når det kommer til sourcing, har Miracle valgt at basere sig på to lokationer:

  • Kiev i Ukraine, fordi kvaliteten af arbejdsstyrken er god, kulturforståelsen er vestlig og prisen er attraktiv.
  • Mumbai i Indien, fordi skalering og fleksibilitet er i højsædet, fastholdelsesgraden hos vores samarbejdspartner er unik for Indien, og prisen er billig.

Vi kender de faldgruber, som skal undgås, og kan levere et projekt-setup, der virker. Vi ved, hvor vigtigt det er, at den korrekte platform er på plads. Vi leverer derfor en åben og tilgængelig projektstyringsplatform, et hosted udviklingsmiljø og online samarbejdsplatform med video og mødefaciliteter.

For at lykkes med et samarbejde på tværs af landegrænser, sprog og kulturer, er det essentielt at finde den samarbejdsform, der passer til både kunden og projektet. Miracle arbejder med tre forskellige teammodeller, som vi har god erfaring med, og som hver især har vist sit værd:

Integreret team

Denne model er den foretrukne, hvis kunden ønsker, at Miracle styrer hele forløbet. For at kunne skalere hurtigt og omkostningseffektivt supplerer vi det danske team med teammedlemmer i Kiev. Projektet ledes og styres fra Danmark, og kommunikationen med kunden kan foregå på dansk. Vores tilgang sikrer, at teamet fungerer som et samlet team.

Managed team  

Denne model stiller større krav til kundens tekniske organisation. Projektet ledes og styres fra Danmark, men hele udviklingsteamet sidder i Kiev. Den tekniske kommunikation foregår på engelsk, mens den forretningsmæssige dialog med kunden kan foregå på dansk.

Decentralt team  

Denne model stiller store krav til kundens projektmodenhed. Hvis kunden selv ønsker at styre projektet, er det muligt i vores decentrale setup. Her leverer vi platformen og assisterer med at sammensætte teamet efter kundens behov. Projektet ledes og styres af kunden, og kommunikationen foregår på engelsk.

Kontakt
Mikkel Schrøder
kd.elcarim@kim
+45 53 74 71 58