Red Hat subscriptions

Få styr på Red Hat subscriptions med Miracle som partner. Der er ingen grund til at have for mange subscriptions og dermed betale for meget, men der er rigtig god grund til at have præcis de subscriptions og de reaktionstider fra Red Hat, man har behov for. Vores mangeårige arbejde med Red Hats produkter har gjort os til specialister inden for rådgivning omkring Red Hat subscriptions. Det gør os i stand til at vurdere, hvad det nødvendige og rigtige antal subscriptions er for den enkelte kunde.

Vi tilbyder rådgivning, inden I påbegynder nye Red Hat-installationer, så I sikrer, at I helt fra start har fuldstændig styr på subscriptions og supportaftaler.  Vores vurdering og rådgivning bygger på en individuel klarlægning af en lang række områder, som alle har indflydelse på subscriptions og support, og som kan ændre sig over tid. Derfor kan det også være en god idé med en opfølgende gennemgang af jeres nuværende setup.

Miracle har partneraftale med Red Hat. Vi kan derfor tilbyde vores kunder at købe subscriptions gennem os på fordelagtige betingelser.

Kontakt
Severin Syppli Jensen
kd.elcarim@ejs
+45 53 74 72 28