Licens

Hos Miracle har vi gennem mange år specialiseret os i rådgivning omkring Oracles licenser. Oracles licensvilkår er meget komplicerede, og det kan være svært at overskue, hvordan man som kunde opnår den billigste og mest optimale licens. Vores holdning er klar: Der er ingen grund til at have for mange licenser og dermed betale for meget!

Vi har mange års erfaring i at vurdere, hvad det nødvendige og rigtige antal licenser er. Vi tilbyder naturligvis rådgivning inden køb af nyt Oracle-produkt, så I fra begyndelsen har helt styr på licenser og supportaftaler, men det kan også være en god idé med en kritisk gennemgang af jeres nuværende setup. Vores vurdering og rådgivning bygger på en klarlægning af en lang række områder og forhold hos vores kunde, som alle har indflydelse på licenser og support.

Ud over rådgivning har Miracle tegnet partneraftale med Oracle Danmark, så vi også kan tilbyde vores kunder at købe licenser gennem os til betingelser, der ofte er bedre, end hvad kunden selv kan opnå ved handel direkte hos Oracle.

Hvis jeres virksomhed vil have styr på Oracle-licenserne og dermed har brug for et licens-tjek, er Miracle din rette partner.

Kontakt
Severin Syppli Jensen
kd.elcarim@ejs
+45 53 74 72 28