Expert Services

I Miracle er vi ikke bange for at sige tingene lige ud. Vi er heller ikke bange for at kalde os eksperter. Miracle Expert Services har nogle af landets skarpeste hoveder inden for Oracle Software-løsninger, Microsoft SQL Server, Open Source, udvikling, rådgivning og arkitektur Vi står klar til at hjælpe vores kunder med rådgivning, vejledning, løsninger og praktisk implementering af løsninger.

Uanset om det drejer sig om operativsystemer, Oracle Software, Microsoft-løsninger, Open Source, applikationsservere, udviklingsværktøjer, kan vores eksperter hjælpe jer med alle tænkelige udfordringer i jeres løsninger, såsom fejlsøgning, performance-tuning, migreringer og opgraderinger.

Derudover tilbyder vi teknisk rådgivning inden for IT. Vores rådgivning er platformsuafhængig, så uanset hvilken platform I kører på, kan vi hjælpe jer til den løsning, der passer præcist til jeres setup.

Vores globale netværk af specialiserede partnere sikrer, at vi altid har den viden, der skal til for at give vores kunder den bedste rådgivning og service - også når udfordringerne kræver lidt mere end det almindelige overblik.

Miracle Expert Services har forskellige modeller for samarbejdsaftaler. Alle vores kunder er altid velkomne til at kontakte os, hvis I har brug for kompetent, fagligt input til et givent problem. Som supportkunde får I desuden rabat på Miracle Expert Services´ ydelser.

Kontakt
Palle Hansen
kd.elcarim@ahp
+45 40 90 88 23