Driftsupport

En supportaftale hos Miracle Driftssupport giver adgang til en lang række fordele, som tager udgangspunkt i jeres virksomheds behov:

Hosted drift

For at sikre jer den bedste og mest fleksible løsning på markedet, hoster vi jeres it-løsning på cloud-baserede services.

24-7 support

I får 24-7 servicedesk og telefonsupport, og vi samarbejder gerne med jeres eksisterende supportfunktion og integrerer til jeres eksisterende service management-værktøjer.

Realtidsovervågning

I får overvågning, som afdækker alt fra server til selve applikationen, oppetid, tilgængelighed, flow og hastighed, der sendes som alarmer i tilfælde af fejl eller pludseligt opståede flaskehalse. Kort fortalt: I får overvågning, der er til at stole på.

Driftssamarbejde

Vi tager os af driften af jeres allerede etablerede infrastruktur, og vi samarbejder gerne med IT-afdelingen, jeres hostingpartner og andre tredjepartsleverandører. I kan være sikre på, at aftaler bliver overholdt gennem Operational Level Agreement (OLA) og Underleverandør Level Agreement (ULA).

Test- og udviklingsmiljø

I har fokus på drift, og det har vi også. Men vi har også fokus på fremtidig udvikling og en succesfuld overgang til produktion. Vi har fuld kontrol over test- og udviklingsmiljøer, og sådan skaber vi den optimale platform for ny- eller videreudvikling.

Detaljeret rapportering

I modtager detaljerede rapporter på ressourceforbrug, web-oppetid, tilgængelighed og applikationssvartider, og I kan også bestille skræddersyede rapporter. Hos Miracle går vi ind for fuld synlighed.

Performance-optimering

Det er vigtigt, at jeres applikation fungerer optimalt i hele dens levetid. Derfor følger vi udviklingen på applikationsniveau og performance-optimerer løbende løsningen.

Effektive ITIL-processer

For at supportere jeres løsning optimalt, har vi løbende fokus på at effektivisere vores ITIL-processer. Det betyder, at I hurtigt får afhjulpet problemer på en struktureret og kontrolleret måde, ligesom vores løsning giver en hurtig og effektiv platform til struktureret styring af changes og releases.

Kontakt
Mikkel Schrøder
kd.elcarim@kim
+45 53 74 71 58