Databaseservice

Miracle har stor ekspertise inden for database-centriske platforme. I Miracle Expert Services varetager vi de forskellige driftsopgaver inden for databaser samt rådgivning og support. Vi er kendte for at kunne redde systemer og databaser, hvor andre har givet op, bl.a. fordi vi gennem vores store netværk af danske og internationale eksperter hele tiden udveksler viden, idéer og løbende opståede problemer.

Teknisk rådgivning. Rådgivningen varetages af vores Oracle-specialister, som rådgiver yderst kompetent omkring jeres virksomheds fremtidige IT-strategi, implementering af nye applikationer og applikationernes tilgængelighed og performance.
 
Databaseservice. Miracle Expert Services tilbyder databaseservice, både onsite og remote, og vores supportkunder er sikret hurtig og direkte hjælp på både Oracle, SQL servere og operativsystemer.

Onsite DBA. Miracle Expert Services løfter kompetent opgaver for vores kunder inden for migrering, opgradering, end-to-end optimering, sikkerheds- og licens-review samt simulering af belastning og teknisk rådgivning i forbindelse med disse opgaver.

Remote DBA. I Miracle Expert Services påtager vi os alt fra rutinemæssige opgaver, såsom daglige driftstjek af databaser eller systemer, til reel overtagelse af større og mindre driftsopgaver. Online-tjek er med til at sikre vores kunder en stabil og sikker drift af deres systemer.

Kontakt
Palle Hansen
kd.elcarim@ahp
+45 40 90 88 23