Applikationssupport

Når I tegner en supportaftale med Miracle Applikationssupport, kan I – næsten – få det, som I vil. I får adgang til en lang række fordele, som tager udgangspunkt i jeres konkrete behov:


24-7 support. I får 24-7 servicedesk og telefonsupport, og vi samarbejder gerne med jeres eksisterende supportfunktion og integrerer til jeres eksisterende service management-værktøjer.

Effektive ITIL-processer. Vores ITIL-processer gør, at vi kan supportere jeres løsning optimalt. I får hurtigt afhjulpet hændelser og problemer på en struktureret og kontrolleret måde, og vores løsning er en hurtig og effektiv platform til struktureret styring af changes og releases.

Effektiv service. Få lavet en Service Level Agreement (SLA), der holder. Vi afdækker jeres behov og sørger for fuldt ud at leve op til jeres krav. Vores rapporter på status for afhjælpning af fejl og forespørgsler giver jer overblik over kvaliteten i den service, vi leverer. Hos Miracle går vi ind for åbenhed og synlighed i alle aspekter af supportprocessen.

Værdifuld vidensdeling. Der er ingen grund til at opfinde samme løsning igen og igen. Derfor har vi fokus på dokumentationsoptimering, så vi undgår unødvendigt ressourcespild ved overdragelse af viden fra udvikling til support. Vi mener, at dokumentation skaber fundamentet for optimal service, og vores processer understøtter netop dette.

Fleksible supportniveauer. Om vi agerer 1st, 2nd, eller 3rd line support er helt op jer. Vi arbejder gerne sammen med jeres nuværende supportfunktion, eller vi kan assistere ved nyetablering.

Detaljeret rapportering. I modtager detaljerede rapporter på overholdelse af SLA med fokuspunkter som f.eks. kritiske komponenter i applikationen. I kan også bestille skræddersyede rapporter.  

Højt serviceniveau. Det er altafgørende for Miracle at yde den bedst mulige service i alle henseender. Derfor vil vi gerne være med hele vejen. Fra identifikation af jeres behov til varetagelse af de aktiviteter, der skal medvirke til at opfylde behovene. Her spiller vores 24-7 support, vores velspecificerede SLA og fokus på dokumentation en væsentlig rolle i driftsikkerheden af jeres løsning.

Kontakt
Mikkel Schrøder
kd.elcarim@kim
+45 53 74 71 58