Udvikling

Ægte engagement

Svært eller nærmest umuligt at løse. Er det perspektivet på jeres projekt? Vi er ikke bange for at kaste os ud i at løse komplekse problemstillinger og påtager os gerne ansvaret for opgaven helt fra begyndelsen og igennem samtlige faser i projektet. Vi bliver ved, til problemerne er løst, og vi sætter os grundigt ind i vores kunders udfordringer, behov og ønsker, så vi også kan yde kvalificeret sparring om forretningsmæssige elementer i løsningen.

Pragmatisk projektmetode

Når vi leverer projekter, arbejder vi professionelt med vores håndværk, og vores projekttilgang sikrer, at opgaven løses på den mest optimale og simple måde, og at projektet styres korrekt og sikkert i havn. Vores tilgang bygger på de anerkendte rammeværker PRINCE2, Scrum og ITIL og er tilført substans af vores praktiske projekterfaring.

Fokus på projektafslutning

Udviklingsprocessen er blot det første spadestik. Den egentlige værdi skabes, når løsningen er implementeret. Derfor er det essentielt for os at dokumentere projektets proces og selve produktet for at sikre stabil overdragelse til drift og vedligehold. 

Højt fagligt niveau

I er i trygge hænder, uanset om I har gjort jer tanker om hvilken teknologi, jeres løsning skal bygges på eller ej. Hos Miracle har vi et indgående kendskab til teknologierne og deres muligheder, så vi kan rådgive objektivt med udgangspunkt i jeres konkrete behov.

Vi har et højt fagligt niveau inden for både Microsofts og Oracles udviklingsteknologier, ligesom vi har stor ekspertise inden for open source-platformen JBoss. Endvidere kan vi trække på spidskompetencer hos Miracles øvrige specialistenheder, herunder databasekonsulenter og vores afdelinger for Hosting og Mobility.

Fuld gennemsigtighed

Vi vægter højt, at vores kunder er en del af processen og hele tiden har et godt overblik over opgaver, fremdrift og dokumentation. Vores projektstyringsværktøjer er tilgængelige for alle i projektet, så jeres nøglemedarbejdere hele tiden er opdaterede på projektets status.

Kvalificeret rådgivning

Vi sætter altid vores kunder først. Vi arbejder målrettet mod at finde den bedste løsning på enhver udfordring, og vi tilbyder kvalificeret rådgivning om både forretningsmæssige og tekniske elementer i projekterne. For os er det vigtigt at optimere den værdi, vores løsning skaber for vores kunder.

Kontakt
Mikkel Schrøder
kd.elcarim@kim
+45 53 74 71 58
Referencer på Udvikling