ERP

Enterprise Resource Planning (ERP)

Virksomheder oplever dagligt nye krav til funktionalitet og fleksibilitet. OEBS – Oracle E-Business Suite Fusion – sikrer som komplet ERP-applikation et reelt, samlet og tidstro overblik over jeres forretning på tværs af alle organisatoriske enheder.

Fremtidens ERP-system

OEBS er et fokuseret værktøj, der hjælper med at varetage en lang række forskellige opgaver i flere dele af organisationen. For projektlederen er OEBS et værktøj til detaljeret styring af timer, indkøb og aftalegrundlag, mens Business Controlleren får overblik over alt fra cashflow til tilgodehavender og løn. Logistikkonsulenten får indsigt i både lager, indkøb og produktionsdata, og HR-manageren får et komplet HR-system med eksempelvis talent management. Herudover fungerer OEBS som et grafisk og komplet integreret analyse- og rapporteringsværktøj.

Implementering med forretningsforståelse

Miracles kompetente og løsningsorienterede konsulenter har stor indsigt i generelle forretningsprocesser, fordi de har baggrunde i vidt forskellige brancher. Vores konsulenter opnår hurtigt forståelse af jeres virksomheds specifikke behov og kan derfor hjælpe jer med at få den mest optimale og fremtidssikrede løsning.

Vores konsulenter kan hjælpe jer med at implementere hele eller dele af suiten, både på det funktionelle og på det tekniske område.

Miracle tilbyder et bredt spektrum af serviceydelser:

  • Design, implementering og tilpasning af standard ERP-løsningerne fra Oracle
  • Integration af applikationer og data på tværs af applikationer og it-miljøer
  • Udvikling af BI-løsninger
  • Projektledelsesydelser ved it-tekniske projekter
  • Applikationsvedligeholdelse og drift af ERP- og BI-løsninger
Kontakt
René H. Madsen
kd.elcarim@mhr
+45 53 74 72 72
Referencer på ERP