Commvault2016 1000
Vi er stolte af at være Nordens eneste Commvault Goldpartner. Det betyder, at vi kan tilbyde jer, foruden vores andre hostingpodukter og -services, det absolut bedste indenfor data management.

Hitachilogo 1000
Vi er også Hitachi-partnere. Det betyder, at vi kan levere den bedste kvalitet indenfor hardware til jeres løsning. Med Hitachi Data Systems best-in-class produkter kvalitetssikrer I jeres investering.

Commvault Icons Cloud

Skalér effektivt med Miracle og Commvault på jeres rejse til Skyen

At vokse effektivt kan være vanskelig; i virksomhedens spæde skridt, er det nemt at håndtere få manuelle opgaver, men det bliver tæt på umuligt når opgaverne vokser ekspotientielt til de hundrede eller tusinde, som virksomheden ekspanderer.

Udfordringer som du ikke har overvejet vil også ramt dig som du skalere. Når dine systemer er spredt over flere systemer; hvordan kan du 'track' hvad der virkelig foregår, eller få rapporter, der rent faktisk betyder noget?

Commvault Icons Cloud
Commvault Icons Shield
Commvault Icons Shield

Application Recovery

Commvaults enkeltstående platform giver nem failover-håndtering af alle jeres vigtige applikationer, herunder SAP, Microsoft Exchange, Microsoft SharePoint og Microsoft Active Directory. Med Commvault sikrer I tilgængelighed, integrerede forretningsapplikationer i jeres backup og recovery-proces, og en arkivere af data med minimalt behov for plads. I kan også reducere omkostningerne og nedetid ved hjælp af vores indbyggede understøttelse af værktøjer og funktioner såsom Microsoft Exchange Database, SAP BR * Værktøj og SAP HANA.

Commvault Icons Auto 1000

IT skal være virtualiseret, automatiseret, klar til cloud computing og bæredygtigt

Hitachi Data Systems (HDS) hjælper virksomheder med at omdanne rå data til værdifuld information ved at gøre den lettere at få adgang til og enklere at administrere. Hitachi Data Systems’ vision er, at IT skal være virtualiseret, automatiseret, klar til cloud computing og bæredygtig, og gennem vores partnerskab med HDS, kan vi tilbyder de bedste informationsteknologier, serviceydelser og løsninger, der reducerer IT omkostningerne og øger fleksibiliteten.

Commvault Icons Auto 1000
Commvault Icons Eye
Commvault Icons Eye

Storage Virtualisering

Hitachi Data Systems er førende indenfor storage virtualisering og den eneste på markedet, der tilbyder en samlet virtualiseret platform til alle data og information. Vores løsninger klarer den voksende datamængde samtidig med at de samler og organisere data som værdifuld information. HDS er overbevidst om at data er drivkraften i verdenen, og at information er den nye valuta. Sammen med Hitachi Data Systems, kan Miracle tilbyde dig løsninger, der mindsker dine udgifter og forenkler din drift.