Synes du, at JBoss, SQLServer, OeBS, Oracle DB, Java, .Net, Scala, Ember, Angular, iOS, Android, Windows Phone, Dynamic Web, Adobe Experience Manager, Linux, OpenShift, Windows, ∞ er det mest spændende i verden? Det gør vi også!

Miracle-ånden er teknisk skarphed kombineret med forretningsforståelse og faglig stolthed.

Skriv til os på start@miracle.dk

 


Nyansat i Miracle

Ambition - Nytænkning - Tyngde - Indflydelse
Hvis du er ambitiøs, en haj til at kode og med på lidt sjov og ballade, lover vi til gengæld en udfordrende hverdag med plads til udvikling, fokus på faglighed og frihed til at være kreativ.

Så lær det dog!
Det er vigtigt for Miracle, at du hele tiden flytter dig og holder dig opdateret. Vi forventer, at du har lyst til at lære og derfor holder vi interne kurser, code camps og foredrag, og henter ny viden og inspiration på kurser, konferencer og seminarer.

Hvor’ du fra?
Det er vi faktisk ligeglade med, men vi har kontorer i Aalborg, Aarhus, Esbjerg og Ballerup.

Hvad vil du?
Måske ved du allerede, hvilken retning du vil arbejde i, når du bliver ansat, men vi vil også gerne hjælpe og vejlede dig i forhold til at udforske nye tekniske områder, mens du læner dig op ad erfarne kolleger. Du må gerne være ambitiøs, det er dine kollegaer også! Har du en god idé, er der altid nogen, der gerne vil høre om den, og er der noget, du ikke ved, er der helt sikkert en kollega, der gør. Vi deles om vores viden og hjælper hinanden.

Det sociale
DHL, vinklub, cykelture, grillaftener… Listen af mere eller mindre officielle sociale tiltag er lang, så hvis du har lyst til at bruge endnu mere tid sammen med dine kolleger, er du velkommen til at være med.

Læringscyklus

Vi er over 180 Miracler. Det er over 180 muligheder for at lære noget nyt. Vores konsulenter arbejder med nogle af Danmarks største virksomheder.

Blandt andet Grundfos, Moderniseringstyrelsen, Bestseller, Coop og mange andre, faktisk over 500 danske virksomheder. Vores konsulenter kommer vidt omkring.


Mød dine kollegaer

 

 

Lars Clausen

Lars er ansat som IT- og supportelev. Han har været i Miracle i et år og nu med kort tid tilbage af sin uddannelse. Hør Lars fortælle om hvorfor han er i Miracle.

 

 

Camilla Dahl

Camilla er uddannet civilingeniør fra Aalborg Universitet, og ansat i vores mobilafdeling i Aalborg, som User Interaction & Experience designer.

Zeinab

Zeinab Jawad, PBA i Webudvikling (Aarhus)
Praktikant og bachelorstuderende i Miracle

Zeinab har været i Miracle siden august 2015 som praktikant og derefter som bachelorstuderende.

Hvordan du fik kendskab til Miracle?
Jeg havde søgt en del på internettet, og fik øje på Miracle, som også var med i en liste, som Århus erhvervsakademiet havde udleveret til studerende. Selvom jeg blev tilbudt praktikophold hos to andre virksomheder, valgte jeg Miracle.

Nævn et par af dine mest spændende arbejdsopgaver/projekter
Jeg har under praktikopholdet arbejdet med at udvikle et driftskalendersystem, sammen med to udviklere. Det mest spændende var, at jeg fik lov til at programmere i både backend- og frontend-delen.

Hvad er det specielle ved at arbejde i Miracle?
Fællesskabet og det gode samarbejde.

Hvorfor vil du opfordre andre unge til at søge job/praktikplads i Miracle?
Man får meget ud af  at være i praktik hos Miracle, da man oplever hvordan det er at arbejde ude i den virkelige verden. Man får erfaring og ny ny viden, samt nye og gode oplevelser.  Hvis man gerne vil have et lærerigt praktikophold, vil jeg opfordre studerende til at vælge Miracle ;)

Benjamin

Benjamin Vejs, Datamatiker fra KEA (København)
Nyuddannet i Miracle

Dagen efter Benjamins afsluttende eksamen i Januar 2015, ringede hans nuværende chef Mikkel og ønskede tillykke og tilbød ansættelse i Miracle.

Hvordan du fik kendskab til Miracle?
Under min uddannelse, havde jeg et studiejob, som .net udvikler i en mindre konsulentvirksomhed. Jeg ledte efter en større virksomhed, hvor jeg kunne starte min karriere efter uddannelse, og det var her Miracle kom ind i billedet. Min tidligere chef anbefale Miracle, som han havde haft mange gode erfaringer med.

Nævn et par af dine mest spændende arbejdsopgaver/projekter
Jeg arbejder et stort it-system, som vi udvikler og supporterer for Landsbyggefonden. Kort sagt handler det om, at optimere ansøgningsskemaerne så de generes og hentes hurtigere, men også så det er nemmere at udvide med nye komponenter, samt at mindske mængden af data, der sendes mellem systemet og klienten.

Det har også været spændende at være med til at holde et arrangement på KEA, hvor jeg selv studerede til Datamatiker, og have en dialog med de nye studerende.

Hvad er det specielle ved at arbejde i Miracle?
Det er kulturen og det sociale blandt kollegerne. Det er dygtige og meget erfarne kollegaer, som virkelig elsker og brænder for det, de laver.

I den tid jeg har været i Miracle, har jeg lært, at vores kultur, "We Dare, We Share, We Care", ikke bare er noget, vi siger. Vi tør gribe bolden, selvom der kan være udfordringer, og vi giver altid vores faglige vurdering og deler vores erfaringer og know-how med hinanden og kunderne. Det er vigtigt for os, at kunderne har tillid til os og føler sig trygge ved, at vi følger dem gennem hele forløbet.

Hvorfor vil du opfordre andre unge til at søge job i Miracle?
Personligt har jeg udviklet mig utroligt meget siden jeg startede min karriere her. Miracle og mine kolleger har været med til at skabe et super godt arbejdsmiljø, med mange muligheder for at udvikle sig både personligt og som del af et team.


TeknologierSådan udfører vi miracler

Se mere herunder

Python Python
Et vigtigt værktøj når der skal udvikles dynamisk og uafhængigt af platform.
Camel2xApache Camel
Yiha! Du behøver ikke at gå ‘native’. Tag i stedet en tur på kamelen.
Coffee2xJava
Et af verdens mest populære sprog, både til de helt store serverapplikationer og til de mindste mobiltelefoner.
Samarin2xXamarin
Med Xamarin er der ingen sure opstød. Cross-platform mobiludvikling når det er bedst.
Scala2x Scala
Når der skal skaleres og arbejdes med big data, er Scala et solidt fundament.
Cplusplus2xC ++
Sure citroner? nej, men en af hjørnestenene i it-verden. Mange teknologier er baseret på dette sprog.
Selection2xSQL
Miracle har stærke rødder i databasen. Her er vi virkelig nørdet. Ingen slår os på DB siden, punktum.
C Sharp2xC#
Et lækkert sprog fra Microsoft, og så med dansk oprindelse.
Html52xHTML5
Intet brugervenligt site er i dag uden HTML5, som tager UX til nye højde sammen med CSS3.
Vi behøver nok ikke at sige, at vi er vilde med at nørde med teknologier! Kombineret med en stærk forretningsforståelse, så kommer vi langt.

Tror du, at Miracle kunne være noget for dig?
Så skriv til os på start@miracle.dk