Virksomheden

Miracles målsætning er at digitalisere Danmark. Det vil vi gøre ved at levere IT-løsninger af højeste kvalitet til private virksomheder og til det offentlige Danmark.

Vi beskæftiger flere end 400 IT-eksperter, som tilsammen repræsenterer et bredt udsnit af de mest efterspurgte kompetencer i branchen. 

Miracle udvikler på en bred vifte af tekniske platforme inklusive mobile enheder. Vi leverer projektledere og databasespecialister, vi står for test, og vi hoster jeres løsninger på fysiske servere eller cloud. Kort sagt er vi med fra start til slut på jeres IT-projekter.

Grundfos Bestseller Logo Coop Moderniseringstyrelsen

Vores referencer tæller større projekter hos blandt andre: Grundfos, Bestseller, Coop og mange offentlige kunder, herunder Moderniseringsstyrelsen og de danske universiteters økonomisammenslutning ØSS.

Med Miracle som leverandør får I en samarbejdspartner, der prioriterer fagligheden højt, og som vægter ærlighed og gennemsigtighed i alle vores kundeprojekter. Det er helt afgørende for os, at vi leverer IT-løsninger, der giver værdi til vores kunder.

Kontakt os for at høre mere om vores udviklingsprojekter.