Partnere

Vi er stolte af vores gode partnerskaber. De sikrer videndeling om teknologisk udvikling og konkret anvendelse.
På den måde mener vi, at vi rådgiver vores kunder bedst.

Oracle

Miracle har været Oracle Gold Partner i 14 år. Vi satser målrettet på Oracle og er blevet hædret som ”Oracle Excellence Award Specialized Partner – Database and Middleware”. Vores ekspertise er bundet op på vores certificerede Oracle-konsulenter og bevist ved, at vi har medvirket ved en lang række større og forretningskritiske danske Oracle-implementeringer, enten som totalleverandør eller med levering af spidskompetence.

OraclegoldpartnerO Specgold Cloudselect EMEA Clr Rgb

Microsoft

Miracle er Microsoft Gold Partner. Vi arbejder aktivt med support, konsulentydelser og projekter på Microsoft-platformen. Vores guldcertificering på Microsoft-området understreger vores målsætning om at levere ekspertviden hurtigt og effektivt og på højeste niveau til vores kunder.

Microsoft Partner Logo

Red Hat

Som den eneste i Danmark er Miracle certificeret hos Red Hat som Premier Business Partner med speciale inden for JBoss. Vi har opnået certificeringen gennem et strategisk samarbejde med Red Hat, hvor vi i 2013 blandt andet fordoblede antallet af certificerede konsulenter. Miracle tilbyder udvikling, undervisning og drift inden for Red Hat Linux og JBoss.

RH    Rhcloud

Commvault

Miracle er den første Commvault (Commvault Guld) partner i Norden. Commvaults hardwareuafhængige løsning, sikre evnen til at arbejde med enhver storage producent. Commvault er en af verdens førende inden for data management, backup, og søgning af data og information.

Commvault Logo CMYK POS CC

Adobe

Miracle er Adobe Community Partner og har derfor et bredt kendskab til Adobe Experience Manager. Vi har de seneste år udviklet en lang række forskellige komponenter til Grundfos A/S, hvor vi har været involveret i udviklingen af flere end 100 landesites og adskillige mikrosites og interne sites.

Enterprise Solution Partner Community Badge

Amazon

Som en del af Miracles strategi på Cloud-platformen, er vi Consulting Partner hos Amazon Web Services (AWS). AWS er verdens førende leverandør af Cloud IaaS. Miracle har leveret adskillige løsninger til kunder på denne platform, og vi tilbyder såvel fulde Cloud-løsninger som SLA-service, strategisk rådgivning og Cloud-management, hvor Miracle står for al administration, overvågning og vedligehold af AWS-konti.

Aws Logo Consulting Partner

Dell Boomi

Miracle er Dell Boomi integrationspartner og har med vores store erfaring indenfor integration kompetencerne til at udnytte Dell Boomi´s funktionalitet. Dell Boomi er en avanceret cloud baseret integrationsplatform som har en række unikke muligheder i forbindelse med integration og MDM projekter.

Dell Boomi Logo

Dynamicweb

Miracle har indgået partnerskab med Dynamicweb. Fordi vi har indgående kendskab til både Dynamicweb og enterprise-løsninger, kan vi succesfuldt integrere Dynamicweb CMS-platformen med vores kunders enterprise-løsninger og dermed opnå en markant synergieffekt i den samlede løsning.

Dynamicweb

Hitachi

Miracle er Hitachi partnere. Det betyder, at vi kan levere den bedste kvalitet indenfor hardware til jeres løsning. Med Hitachi Data Systems best-in-class produkter kvalitetssikrer I jeres investering.

Hitachilogox400

Sitecore

Miracle er Sitecore Certified Solution Partner. Sitecore er markedsførende inden for high-end CMS, og vores certificerede konsulenter tilbyder udvikling og implementering af løsninger baseret på Sitecore.

Sitecore Trans

Xamarin

Miracle er Xamarin Premium Consulting Partner. Xamarin giver mulighed for at genbruge store dele af koden bag en app, så det er nemmere at udvikle apps til flere platforme. Apps udviklet i Xamarin vil give jer et lige så perfekt resultat som native apps.

Xamarin