Miracle fik dobbelt op på 'Partner of the Year'-awards hos Oracle

Miracle er som det eneste danske firma blevet tildelt hele to partner-awards ved Oracle Partner Days 2016. Priserne er for "Specialized partner of the year - Database" og for "PaaS og IaaS partner of the year".

Skrevet: Fri. 11 Nov. 2016 13:41

De to titler viser Miracles styrke på både on-premise database og Cloud-baserede ydelser, og er en understregning af, at Miracle kan hjælpe kunderne på alle platforme, uanset om det er lokalt, hosted, privat cloud eller public cloud.

"Vi er meget stolte af anerkendelsen og glæder os til at fortsat at støtte vore kunder med deres Oracle-løsninger. Det viser, at vores kunder har tillid til os som leverandør, men også som en troværdig rådgiver inden for Oracle-licensområdet," siger Severin Jensen fra Miracle, som sammen med Ann Christensen modtog prisen på Oracle Partner Days. 

Prisen for 'Specialized Partner of the Year - Database' tildeles på baggrund af et enestående referencegrundlag og et stort ressourceapparat på området. Anerkendelsen gives til partnere, som viser særligt engagement gennem fortsat specialisering, opretholdelse af ekspertise, og dedikation til Oracles produkter, og det er femte gang, Miracle vinder prisen.

'PaaS og IaaS Partner of the Year' uddeles til en partner, der i særligt høj grad tilegner sig nye kompetencer og tilpasning til nye teknologier på det hastigt voksende marked for cloud-løsninger. 

Miracle arbejder tæt sammen med Oracle for at tilegne virksomhedens ansatte den fornødne viden til at kunne rådgive bedst muligt omkring udnyttelse af Oracles løsninger. Hvert år investerer Miracle i omfattende uddannelse af konsulenter, så de fortsat vil være landets førende eksperter i rådgivning omkring Oracles teknologistak og Oracle e-Business suite, både on-premise og i skyen. 

For mere information omkring hvordan vi bedst kan hjælpe netop dig med en Oracle-løsning, kontakt venligst Senior salgschef Severin Jensen på sje@miracle.dk

 

Oraclepriserne